maandag 26 oktober 2009

Bounty eiland

10 tot 12 okt Eindelijk echt vakantie!!!!
We blijven een paar dagen op ons Bounty eiland staan. We ontmoeten de kangaroe’s en we weten zeker dat in groepsverband reizen voorlopig niets voor ons is. En dat we alleen het net zo goed kunnen op dit soort reizen. We hebben hier de hele dag internet verbinding en luisteren af en toe naar de Nederlandse radio . We horen dat het al herfst aan het worden is en wij hebben 33 gr raar hoor. Dus genieten we er maar van.

Dinsdag 13 okt. Naar de kapper om 23.00 in Side.
Na een lange tocht langs een soms enge kustweg komen we in side aan. We gaan op de camping staan want er breekt noodweer uit omweer niet normaal. En dan is het niet verstandig om op het strand te staan. De camping is eigenlijk een tuin waar appartementjes zijn deze zijn trouwens spot goedkoop en nog eens heel dicht bij centrum en strand misschien wat voor Bo.
Woensdag 14 okt . Na regen komt nog geen zonneschijn. De prijzen reizen de pan uit.
Het is slecht weer dus gaan we maar shoppen. We kopen voor Bo wat en Chris leeft zich helemaal uit. Voor dames is er minder keus. We willen een hapje eten maar schrikken van de prijzen 2 tl voor een turkse thee!!! Zijn ze gek geworden. Verleden jaar 1 tl en in Istanbul 0.50 tl cent. We gaan maar een broodje kabab eten. Het blijft regenen. Op de camping loopt een eend met een scheve kop rond en die vind de regen leuk want bij een trapje is het een soort watervalletje geworden en daar kon ze zwemmen maf beest. Er rennen ook kippen hier rond dus voor vanavond eten zat. Het verhaal van de kip in Jordanie had ik nog niet verteld. Chris neemt sommige dingen erg letterlijk. Ik stuur hem weg voor verse ik .Chris koopt een levende kip ( zet hem eerst nog op de foto) Dan hakken ze zijn kop eraf en plukken ze hem en dan door een machine. Maar wel Islamitisch geslacht! Dan wordt hij in stukken gehakt en heb je verse kip. En dan ook hele hele verse kip. Aangezien je alles van de kip mee krijg wilde Chris Krabbel de kat van Wilma en John verwennen Wilma had geen zin om het te koken en in de stank te zitten. Maar er liep een zielig hondje rond op de parkeerplaats dus wilde Chris hem een lekker maaltje geven. Dus Chris de hond zoeken deze was zo dankbaar voor dit lekkere maaltje dat ze meteen als waakhond voor de camper ging liggen en er kwam niemand meer in de buurt. We hebben de hele vakantie steeds honden en katten bij de camper als we ergens staan en soms met pijn in ons hart moeten we ze achter laten. Ik bewaar soms een paar dagen oud brood er is altijd wel een zielig geval in de buurt. Nog een tip van Wilma kip een dagje laten liggen en dan heerlijk op eten. Nou ik koop toch liever kip in de super. Ik had die kippen wel zien zitten en gehoopt dat het niet waar was wat ik al vermoede. Maar ik zag ook niemand met een levende kip lopen voor gezellig in de achtertuin.

Geen opmerkingen: